toimintatapamme

Toimintatapamme

Huolenpito seuraavasta sukupolvesta on alusta asti ollut meille tärkeää. Panostamme kaikessa toiminnassamme lasten hyvinvointiin ja tulevaisuuden kannalta kestäviin ratkaisuihin. Siksi haluamme tarjota asiakkaidemme rahalle vastinetta tekemällä luotettavia, kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Kaikki Reima Oy:n tuotteet suunnitellaan suomalaisin voimin. Mallit kaavoitetaan ja pannaan alulle Kankaanpään tehtaalla. Vaatteet ja jalkineet valmistetaan Kauko-Idässä, etupäässä Kiinassa, jonne olemme perustaneet kaksi omaa laadunvalvontayksikköä. Tunnemme tuotteidemme alkuperän tarkkaan, koska valvomme itse koko tuotantoketjua mallikappaleiden valmistuksesta aina tuotantoon ja toimituksiin asti. Tuotteiden ja uusien materiaalien käyttö- ja laboratoriotestauksista vastaa Kankaanpäässä sijaitseva laadunvalvontayksikkömme.

Varmistaaksemme tuotantotapamme kestävyyden ja lisätäksemme toiminnan läpinäkyvyyttä olemme kansainvälisen BSCI:n jäsen. BSCI:n tavoitteena on taata työolosuhteiden laatu kansainvälisessä alihankinnassa. Tehtaiden toiminta tutkitaan ja arvioidaan, jotta voidaan varmistua mm. työaikojen, työturvallisuuden ja palkkatason asianmukaisuudesta. Samalla vahvistetaan myös, ettei lapsi- ja pakkotyövoimaa käytetä.  BSCI:n osoittama puolueeton ulkopuolinen auditoija haastattelee tehtaan johdon ja tutkii työolot pistokokein.

Lue lisää aiheesta: www.bsci-eu.org