toimintatapamme

Reimas filosofi

Att värna om kommande generationer har varit vår huvuduppgift ända sedan starten. Vi fokuserar på barnens välmående och på hållbarhet i allt vi gör. Det är därför vi kan erbjuda prisvärda kläder och tillbehör åt våra kunder – tillförlitliga kvalitetsprodukter som står pall för tidens gång.

Alla våra produkter designas och utvecklas i Finland. Alla modeller och mönster skapas i vår fabrik i Kankaanpää. Våra kläder och skor tillverkas i Asien, främst i Kina, där vi har två egna enheter för kvalitetskontroll. Vi vet precis varifrån varje material och komponent i våra produkter kommer från eftersom vi styr och övervakar hela produktionskedjan. Vid fabriken i Kankaanpää genomgår alla våra nya produkter och material omfattande labbtester som säkerställer optimal funktionalitet och hållbarhet.

För att vara säkra på att tillverkningen sker på ett miljömässigt hållbart och transparent sätt har vi ingått medlemskap i BSCI (Business Social Compliance Initiative). BSCI:s mål är att borga för att goda arbetsvillkor råder vid internationella underentreprenader. De granskar och utvärderar verksamheten hos fabriker för att säkerställa att rimliga krav uppfylls angående arbetstider, säkerhet och löner. Dessutom kontrollerar BSCI att varken barn- eller tvångsarbete förekommer. En neutral granskare som utses av BSCI intervjuar fabrikernas ledning och gör inspektioner avseende arbetsförhållandena.

Du kan läsa mer på: www.bsci-eu.org