Media

Reiman mediapankki sisältää logo- ja kuvamateriaalia, lehdistötiedotteita sekä jälleenmyyjille suunnattua lisämateriaalia. Mediapankki on tarkoitettu lehdistölle ja Reiman yhteistyökumppaneille.
Mediapankin käyttöä varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat tilaamalla tästä.

arrow_red_small Mediapankkiin
 

Yhteyshenkilö

Communications Manager 
Riikamaria Paakkunainen
riika.paakkunainen@reima.com
p. 050 322 8293
 

Kuvausnäytteet ja blogiyhteistyöt

Emma Rantanen
Akvamariini Porter Novelli
Fredrikinkatu 48 A, 6. krs
00100 Helsinki
emma.rantanen@akvamariini.fi
p. 09 241 0072

Lehdistötiedotteet

2015

2015-08-13 Reimalle menestystä pohjoismaisessa talvihaalaritestissä

bast i test

Reiman kestosuosikkihaalarimalli Copenhagen on valittu kategoriansa parhaaksi ruotsalaisen Bäst i Test -kuluttajatutkimuksen ulkohaalarivertailussa. Lasten ulkohaalarivertailun tulokset julkaistiin Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Reima on lasten toiminnallisen ulkoilupukeutumisen johtava tuotemerkki Pohjoismaissa. Nyt klassikko-haalarimalli Reimatec® Copenhagen valittiin arvostetun ruotsalaisen Bäst i Test -kuluttajatutkimuksen parhaaksi taaperoiden välikausi- ja toppahaalariksi.

Tuotevertailussa haalarit olivat Bäst i Test -testiryhmän lasten päivittäisessä käytössä talvella 2014–2015. Reimatec® Copenhagen -haalaria kuvailtiin mukavaksi, ja toiminnallisuutensa lisäksi sen arvioitiin kestävän myös seuraaville sisaruksille. Testiryhmän havainnot ja testin tulokset ovat kokonaisuudessaan luettavissa ruotsiksi sivustolta http://www.bäst-i-test.se/

Reima-tuotteiden laatua todistaa niiden menestyminen lukuisissa puolueettomissa pohjoismaisissa testeissä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Reiman viimeisin testivoitto on vuodelta 2013, jolloin Test-nu.dk -sivusto valitsi Reimatec® -haalarit pitkällä aikavälillä markkinoiden parhaaksi ja luotetuimmaksi valinnaksi. Test-nu.dk valitsi voittajan vertailemalla useiden vuosien aikana tehtyjen erilaisten testien tuloksia keskenään. Vuonna 2012 Best i Test -testiryhmä niin ikään valitsi Reimatec®+ -haalarit parhaiksi arkikäytössä. Yrityksen tuotekehitys on saanut kiitosta pitkäjänteisestä työstään korkealaatuisten tuotteiden kehittämisessä.

Lisätiedot

Riika Paakkunainen, viestintäpäällikkö, puh. 050 322 8293, riika.paakkunainen@reima.com, www.reima.fi

 

2015-04-10 Pienten suunnittelijoiden värikylläinen Reima Designed by Real Kids -vaatemallisto tuotti 10 000 € uudelle lastensairaalalle

Reima Oy on lahjoittanut 10 000 euroa Designed By Real Kids -tuotteiden myynnin tuotosta ”Uusi lastensairaala 2017” hankkeeseen.

Designed By Real Kids -kampanja oli lasten piirustuskisa, jossa pyysimme lapsia lähettämään piirustuksiaan meille. Valitsimme piirustuksista neljä voittajakuvaa. Näistä kuvista syntyi kuosi, joista Reima teki pienet mallistot viime kevään ja syksyn 2014 mallistoihin.

Lahjoitus suoritettiin tammikuussa 2015. Lapsilta – lapsille!